KELAINAN.raya =)

7:28 AM 0 Comments A+ a-

hey hey hey...assalamualaikum all! alhamdulillah..setelah selamat kite berpuasa selama sebulan.. syawal pula datang menjelma...namun..bila dah besar2 nih kan..umur pon dah masuk 20-an..(eh? alamak! terasa tua la plak! haha..) raya pon dah macam kurang best la..best nye cume sbb cuti and dapat jln2 and jumpa sedara2 yg dah lama x jumpa..heee..insyaAllah..ada rezeki..akan berjumpa gak sepupu umi yg dah lama x jumpa..rindu sangat kat die..huhu..

ok..raya tahun ni rase happy semcm laa plak..hahah..but..nape eh? ada duajawapan..heee..

  1. SEBAB ABANG2 RAYA KAT RUMAH =)
    • heee..sangat best sbb raya thaun nih abang2 raya kat sini..hee..meriah2..ada niece and nephew..so, meriah la raya tahun nih..tahun lepas bertiga je..tahun nih bersembilan...hee..ganjil kan di situ? hahaha.. ok.. abang2 dah kawen...sorang tu dah ada dua anak..then2..lily still menunggu la kan..heee.. tunggu la habes degree kot..baru ada orang masuk minang kan..heee..kalo masuk minang awal pon..kalo ada jodoh...insyaAllah.. =) eh2..dah merepek dah ni..heee.. then raya pertama leh la maen2 ngan anak buah..mengiburkan hati btol.. ni baru je pas layan anak buah maen pop-pop...heee..best2...baling banyak2..meletup banyak2..hahaha..terkejut my niece..cian ana.. =)
  2. SEBAB DAPAT GI JALAN2
    • raya thun nih..pada raya kedua nnt..lily akan balik ke penang..kampung ayah..heee..so, kat ctu nampak x lily leh g jln2? heee..abg dah plan dah nk g batu feringgi...hee..happy2...tu tempat yg paling suke untuk lily g..sbb best pasar kat ctu..ada memcm..leh shopping..hee..shopping again and again..hahaha..and leh tangkap2 gambar..ok..balik nnt nak naek ferry eh..perkara wajib...!hee..and..nk pekena memcm la kat sane..tp persoalannye..bukak kee??huhu..harap2 bukak la yea kedai2...heee..
ok...tu je kot lily punye cite..nnt kite update lagi k.. =)

anyway...selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada sume pembaca blog ni...lily menyusun sepuluh jari memohon kemaafan if ada terkasar bahasa, tersalah cakap, terguris hati korang...and sume2 la...mintak maaf bebyk k.. =)