BUDAK.kecik

9:16 AM 0 Comments A+ a-

assalamualaikum..hey..hey..hari ni happy day lah..!haha..best nye dpt maen2 ngan sepupu-sepapat ku yg gila2..hahaha..ok..itupon ada yg x de..kan..sbb ada yg kat poli..x abes sem lagi..huhu..but overall ade lah..heee..sgt happening ok..heee..n today is my happy day..weeee..sbbnye ptg lepas kemas2 bilik..lily klua ngan geng2 sek men..ya Allah..sangat best g lepak2..mkn2..will miss it one day! hahaha.. n buktinya..haaa..


zura-me-aten

ok..sandra tukang tangkap gambar..hee..x puas lagi tu..pergi pulak sacc jln2..hahaha..then..kononnya la kan nk anta lily balik..but..lily x nk turun kete..sbbnye masih awal lagi utk pick up my mom balik keje..haha..then..kitorg g serbu rumah zunnur..one of our geng also..hahaha..pergi2..dok bergosip pulak dah dlm kete..and merancang aktiviti untuk minggu depan..hahaha..

ok..back to the main story of this entry..tadi g umah mak cik..of course aktiviti mingguan kami adalah berkumpul pada hari khames..heee..then sepupu lily yg paling kecik nih umur 5 tahun dan sangat2 petah bercakap..sangat best kalo usik die..hahaha..dan tadi die kenekan lily dengan suruh lily mengira..dah la dia cakap laju sangat2..lily penat nk menjawab..hahaha

ok..waktu tu sumerang tengah mkn..means that sumerang akan dengar apa yg dia tanyakan kat lily..die menyoal lily ayat matematik..tapi die cakap tu sangat2 laju..hahaha..then semuarang gelakkan lily sbb setgh jln je lily mampu..hahaha..serious segan! haish budak nih..sabo2...x pasal2 umur 20 tahun nih kalah dgn umur 5tahun..haih...hahaha..so, kesimpulannya..hari nih sangat enjoy..oh yeah..before balik tu..mmg kenekan sepupu yg umurnya 24 tahun..hahaha..best woooo! hahaha..dia kata nk bls dendam..wait n seeee..hahahaha...ok..bye!