Sharing IS Caring :)

3:48 AM 0 Comments A+ a-

hey all! assalamualaikum....wow..about half year i'm not post anything in my blog..hahaha...i'm too busy guys!

so, apa yang lily nak story morry kat sini adalah mengenai KENAPA SOMEONE BILA DAH ADA SOMEONE LAIN DIA AKAN LAYAN KITA MACAM KITA NI UNTUK DIA OR MMG MILIK DIA...? wait..mereka2 ni tak terfikir ke yang orang lain pon ada perasaan jugak? huh.. lama dah kot simpan nak berceloteh pasal benda ni kat sini..and hari ni baru berpeluang nak berceloteh..huhu..what's going on guys? you keep playing..keep nothing for them who you hurting!

beb...just simple..if tak nak la kan kat someone..kenapa tak nak terus terang yea? pelik kan..so, just let them know that u won't them..sometimes ada jugak terfikir...IF I'M KEEP WAITING FOR THIS GUY...AT LAST HE HAS SOMEONE ELSE..IF I'M NOT WAITING..HE WANT ME...so, kenapa perlu ada situasi ni right? nak cakap nak..tak nak..tak perlu buat orang lain ternanti2 dengan jawapan kita kan...

dan paling menyedihkan adalah...when someone tell u the truth or the situation are they..why certain people doesn't asking for the really2 truth...moreover, they keep BLAME AND BLAME on the person who tell the truth..tak perlu rasanya untuk berkasar dalam soal perhubungan ni...make it slowly...ada jodoh..Allah akan satukan jugak...ye dak? so, knape perlu bergaduh2? booooooo....rimas okay!

so, keep it up your game players! i know you will win the game one day...even i know what deep inside my heart..i mean my feelings to you.. :')