Sekayu =)

2:22 AM 0 Comments A+ a-

heee..this my happy entry and enjoy..heee..minggu lepas my classmates and i went to SEKAYU at Kuala Berang, Terengganu..wow..amazing..dapat main2 air..hee..sangat best..and perjalanan x de la lama mane..kejap je..lama pon sbb kereta yg lily naek..kitorg amek makanan dekat Marang..hee.. :D

at home before went to Sekayu
from left syuhada-nadia-teri-me

as usual..kalo dah kate lily x nak drive..lily x drive..hahaha..so, my friend was drove on that day and i be his assistant..hahaha..like co-pilot..hahaha..and we went to Sekayu at 9am and arrived there at 11am..hee..when arrived there, kitorang cari tempat yang sesuai untuk buat bbq and tempat untuk duduk2..after that, kitorg pon main2 air..hee..especially me..huh..enjoy okay maen air..dah lama x berendam dalam air..sejukkkk..hahaha...










kitorang ada kat Sekayu until 4.30pm i think...after that we went to Kuala Terengganu..tujuan kitorang g KT untuk maen bowling..tapi x bernasib baik sebab dah nak tutup..dan buka balik pada waktu malam..so, of course kitorang nak balik right..so, kitorang batalkan niat untuk maen bowling and terus g Pantai Batu Buruk untuk makan2..hee..its dinner time..yeayyyy!






after that, kitorang pit stop sekejap kat masjid terapung untuk solat maghrib and isya'...then we continue our journey..heee..and alhamdulillah..akhirnya kami sampai di Dungun semula.. =')


in the car.. from left(front) aslam-me
Back from left nadia-teri-syuhada

dalam kereta memang riuh la keadaan bila semua memainkan peranan untuk beriang-ria..hahaha..pantang ade lagu best kan..semua busy nyanyi..hahaha..especially me..dah kate assistant..dok depan..so, asal lagu best je..buat pit stop jap kat radio tu..and mulalah nyanyi..hahaha..and makanan memang x lekang la nampaknya..hahaha..on the way balik memang diam sebab..kepala memang berat and sakit sangat2..huhu..even sakit2 tu pon..sempat lagi utk gelak2..hahaha...

so, trip ni sangat enjoy..cacat-cala tu biasa la..not all perfect..anyway, kita semua berjaya jugak harungi trip nih..thank you Allah..thank you friends...